5 Beneficii pentru care sa alegi sablarea

Sablarea este o metoda  de curatarea a suprafetelor in care se utilizeaza, la o presiune inalta, diverse tipuri de  materiale. Materialele uzuale utilizate pentru sablare includ nisipul, piatra ponce si bilele de sticla. Aveti posibilitatea sa alegeti mai multe materiale abrazive pentru a va curata suprafetele mai dure.  O optiune destul de intalnita pentru sablare o reprezinta alicele din otel care sunt folosite in pregatirea pentru procesul de vopsire.

O companie profesionista de sablare va poate intelege si poate analiza situatia pentru a alege tipul corect pentru sablare, deci este esential sa alegeti o companie cu experienta.

Sablarea ofera o serie de beneficii si are o aplicatie larga. Iata doar cateva motive pentru a va gandi la procesul de  sablare pentru urmatorul dumneavoastra proiect.

  1. Restaureaza echipamentele ruginite

Sablarea este probabil una dintre cele mai eficiente metode de indepărtare a ruginei de pe echipamentul dumneavoastra. Rugina oxideaza metalul si cauzeaza deteriorarea echipamentului de care depinde functionarea productiei dumneavoastara. Indiferent daca detineti o bucatarie sau o afacere industriala, echipamentul pe care il utilizati va parea ca nou daca il sablati. Acest lucru este deosebit de avantajos daca utilizati echipamente pentru industria alimentara care a acumulat rugina si trebuie readus la aspectul original.

  1. Netezirea suprafetelor pentru vopsire

Daca aveti un proiect de vopsire, sablarea este o metoda eficienta de netezire a suprafetei astfel incat vopseaua sa continue fara pete aspre si sa arate bine. Acest lucru este util in special daca intentionati sa vopsiti o suprafata care a acumulat mai multe straturi de vopsea de-a lungul anilor. Pe masura ce aplicati mai multa vopsea la suprafata, este obisnuit sa observati umflaturi. Sablarea este extrem de versatila si poate pregati o mare varietate de suprafete astfel incat sa fie gata sa fie vopsite.

De exemplu, este o modalitate excelenta de a pregati un vehicul pentru un strat de vopsea proaspat, daca aveti un proiect de restaurare a autovehiculului.

  1. Depunerile de ulei și contaminanti

Companiile care dispun de echipamente care folosesc petrol sau derivati ai acestora vor avea nevoie in cele din urma de o curatare temeinica. Curatarea manuala a suprafetelor este o modalitate buna de a va mentine echipamentele functionale. Cu toate acestea, nu va elimina uleiul si murdaria care se acumuleaza pe o perioada lunga de timp. Colaborarea cu o companie care ofrera servicii de sablare inseamna ca echipamentul dumneavoastra va primi o sablare profesionista pentru a elimina uleiul si contaminantii care nu sunt eliminati prin curatare manuala. Nu necesita chimicale dure si se va asigura ca piesele de precizie pe care va bazati sunt curate si fara murdarie si resturi.

  1. Non-toxic si sigur

Multe procese de curatare implica mai multi pasi si substante chimice dure care sunt periculoase pentru aparatul nostru repsirator si necesita mai multa pregatire pentru a fi finalizate corespunzator. Sablarea, pe de alta parte, este o tehnica unde materialele utilizate nu sunt toxice si sunt sigure atat pentru echipament cat si pentru mediul inconjurator. Echipamentele de calitate industriala sunt puternice si se pot ocupa cu usurinta de procesul de sablare. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la faptul ca echipamentul dvs. este deteriorat de procesul de curatare sau trebuie sa va ocupati de timpul prelungit de pregatire pentru a va asigura ca echipamentul  este in siguranta.

  1. Salvati timp

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sablarii este ca economiseste timp pentru ca afacerea dumneavoastra sa ramana productiva, cu un timp de intrerupere foarte mic. Materialul format din particule elimină rapid poluantii de pe suprafete. Cand ati terminat o operatie de sablare profesionista, va veti bucura de timpul pe care l-ati economisit. In functie de marimea suprafetei, o operatie de curatare manuala poate dura cateva ore, in timp ce prin procesul de sablare poate fi curatata in cateva minute.

Acest lucru este deosebit de util daca aveti suprafete mari sau o multime de echipamente care au nevoie de curatare.

Pentru a apela la serviciile noastre de sablare, CONTACTATI-NE si vom raspunde in cel mai scurt timp!